torsdag 4 oktober 2012

Bloggen V40 David & Anton


1/10-2/10-2012
Nu är det dags för Anton E och David S att lägga ett inlägg här på bloggen!
Vi startade träningsveckan med ett distanspass som kallades för två uddar runt, blev en runda längs Halen och ut på två av uddarna, ett mycket fint område där man fick springa mycket på småstigar vilket var mycket bra!
Fanns även alternativ för egen träning som en del utnyttjade, såsom cykling, rullskidor och styrka.
Jag (David) sprang till vätskan med, Johan, Marcus, Erik och Albin. Sedan så delades vi upp lite. Jag, Marcus, Erik och Isak drog iväg på andra slingan som innebar en runda som skulle sluta på ca 12km.
Jag (Anton) värmde upp via två uddes rundan och sen hade jag lite egen styrka på borgen, min uppvärmning var ca 6 km lång och styrkan var mest situps med vikt och även lite utfallssteg på bakgården. 
Tisdagen blev det ett litet specialpass inför 25-manna. En mass-start pass med ''ful-gaffling'' där det fanns en fin vinst i potten! En gammal banan till vinnaren i klasserna 4 och 6km.
Banorna var bra gafflade och det spreds ut fint i starten, men när de 6km var sprungna stod Philip som slutsegrare! Det fanns även alternativ för nyckelbenskade människor att springa stigar/vägar runt som gick nästan precis vid kontrollerna. Det var inte bara vi från OL-gymnasiumet som deltog i träningen utan även angränsande klubbar som ville ha en rolig träning ute vid Halen. Dagen slutade tyvärr med en besvikelse :( maten som vi får varje tisdag var inte något att hänga i granen så att säga. Och den ska vi träna på också ….
Detta var väl veckan två första dagar, så det finns mycket kul kvar på veckan som ska göras.
// Anton och David


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar