onsdag 12 september 2012

Tove och Marcus Bloggar V 37


Tjena tjena, Tove och Marcus tur att skriva några rader här på bloggen!
Igår (Tisdag) 8.15 slogs det många nya rekord på 3000 meter, bra jobbat! Speciellt våra 96or som kämpade sig igenom 7,5 varv på banan för första gången.
När kvällen nalkades hade vi vår årliga kill- respektive tjejkväll. Vi tjejer byggde långbord, tände ljus och åt en mysig middag tillsammans innan vi letade upp bakingredienser som senare resulterade i två kladdiga kladdkakor, mums. Till det skar vi en stooor fruktsallad. Riktigt mysig kväll bara vi tjejjor! :)
(Marcus rycker åt sig datorn)
Medan töserna mös på tredje våningen så byggde vi gossar upp ett långbord på fjärde våningen och inväntade våra pizzor vi beställt. Detta följdes av den årliga pizzarätartävlingen som vanns av Joakim, ett riktigt Wildcard! Kampen var jämn och applåderna var varma för Duvan och Hulken som var varandra ”i hälarna”. Dock så helt plötsligt reste sig Joakim utan folk har märkt det och segern är självklar! Ett mycket spännande lopp som jag bär djupt i hjärtat!
Kvällen följdes av sång, film med mera och jag tror att vi alla gick å lade oss med en trevlig kväll bakom oss.

Idag (Onsdag), arbetade vi stora barn med att skriva på våra projektarbeten (PA). Vi satt på en rad vid OL-bordet och arbetade individuellt för att då å då säga hej till våra kära 95or och yngre som kom och hälsade på oss på deras raster.
Detta jobbade vi med tills det var dags för dagens träning, OL-teknik i ”Nordpolen”, några mil norr om Olofström.
Träningen var en klassisk bana med längderna 8, 6 och 4 km. Närvaron var hög, 27/31 deltagare, kul!
Många valde en liten kortare bana då SM närmar närmar sig för de flesta. Fokuset däremot var på topp och såvitt jag märkte genomfördes träningen med få bommar. Go granskog med inslag av mysiga kärr stod terrängen för.

Ikväll väntar plugg, käk och med lite tur kanske en film tillsammans med några andra!
Ha de så bra så kommer det förmodligen ett inlägg om morgondagen som är dagen innan SM för oss!


Ha're najs!!
/ Tove och Marcus





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar