onsdag 19 september 2012


Hej alla bloggläsare!

Nu är det Edvin och Martins tur att sköta vår fina blogg.
I måndags hade de flesta hade precis kommit hem framgångsrika lopp på SM, USM och fyrklubbs. Därför blev det en lugn distansträning, runt Olofström för de som var med idag. Vissa tog sig en vilodag.
Stort grattis till Robin L, som vann årets fyrklubbs med sin klubb FK Göingarna. Philip stod också  för en stor prestation när han kom på 25e plats på SM långdistans.
På ungdoms-SM nådde flera av våra duktiga ettor framskjutna placeringar; i sprinten kom Johan på en 12e plats i H15, i D16 var våra bästa tjejer Patricia och Pim på 18 respektive 20e plats. Högst placering under fredagens lopp nådde Edvin, som kom 10a. På långdistansen hade vi Pim på 15e plats i D16 och Edvin på 11e plats i H16. Andra som var där kämpade också på bra.
Bra jobbat allihopa!
På tisdagseftermiddagen, efter veckans längsta skoldag, sprang många av oss intervaller på  dannfältet. Det var ett nytt upplägg, en stege med 3-2-1-½ minut, tre gånger om. Det var ganska kul, men väldigt tufft och jobbigt kan vi intyga.
När vi kom tillbaka fick vi ”Mats-mat”, schnitzel och potatis, trevligt trevligt. Efter det var det dags för höstens första glasskalas, vi firade Philips, Petras och Kalles födelsedagar. Det blev en lyckad tillställning och många gick med glada miner därifrån.
Idag, onsdag, tränade vi stafett/medeldistans i Ljusaryd. Banan bestod av 4 olika slingor, för de som sprang längst. Vi hade också finbesök idag, Simon Smedberg, Johan Modig och Marcus Bill joinade oss. Det var mestadels riktigt fin terräng och rätt så roliga banor. Många sprang bra idag, det bådar gott inför helgens SM-tävlingar.
När vi kom tillbaka från träningen höll tränarna matlagningskurs med våra ettor. De fick laga kyckling och rotfrukter, vilket uppskattades mycket. 
Det var allt vi hade att berätta om veckan som gått hittills, tack för oss!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar