måndag 3 september 2012

Multisport

Måndagen den 3/9




Hej alla nyfikna bloggläsare!

Idag är det vår tur att ta över stafettpinnen (till bloggen alltså). Vilka är då vi? - Jo vi är Karl & Fredrik så klart!

Denna dag har varit en händelserik dag, många eller förhoppningsvis alla har tillbringat större delen av dagen i skolan. Men vi kan ju inte kolla till alla?
I matsalen gick dock inte allt så smort. Fredrik lyckades genom ett bra taktiskt genomförande att slinka förbi täten i matkön genom ett slugt vänstervägval. Resten av klungan dvs karl, marcus, tove & bengan blev dock kvar länge i ett klart sämre högervägval.
Tur att man fick god mat iallafall!

Efter den ca 6h långa, korta, jättelånga, eller kanske alldeles lagom långa skoldagen så var det dags för en multisportsaktivitet. Denna aktivitet hade 2/3 av våra fyror så duktigt planerat ihop & alla var förväntansfulla inför drabbningen. Tävlingen innefattade 2 moment á orientering & kanot. Det började med en rättvis lagindelning & därefter skulle laget inom en begränsad tid samla poäng genom att ta så många kontroller som möjligt. Varje lag hade tillgång till en kanot & alla var tvungna att sitta i den minst 1 gång.

Tävlingen var dramatisk in i det sista, där vi hade 2 lag på en delad förstaplats. Lagen fick sedan göra upp i sten, sax, påse & Lag Edvin, med Tove, Bengan, Robban & självklart Edvin gick segrande ur bataljen.

På kvällen åt vi i sedvanlig ordning & nu är vi skrivare mätta & belåtna.


"All day, all night"

/ Karl Dannbring & Fredrik Wennermark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar